Fåborg 2012

Den 17. marts (Kristi Himmelfartsdag) kørte vi mod Fåborg,  hvor vi havde bestilt et weekend ophold på Hotel Faaborg Fjord.

På vej derned kørte vi ad de små veje og fandt vej via vores nye I pad. Vi ville besøge De 2 Krukker igen som vi for 4 år siden besøgte da vi var på weekend i Haarby. Der er en masse ting at kigge på og jeg havde på nettet set en sød stenskulptur af en skildpadde, hvori der kunne sættes en blomst og denne kunne jeg tænke mig at give min far til fars dag hvis den ikke var for dyr og det var den ikke så den købte jeg samt en rigtig sød taske til mig selv.

Vi havde glædet os til at smage deres lagkage men lige netop den dag havde de ikke nogen lagkage - surt. Så Peter fik en jordbærtærte og jeg fik en bolle.

Derfra kørte vi videre til Hotel Faaborg Fjord, hvor vi blev indkvarteret. Om aftenen fik vi noget godt at pise (synes jeg) ha ha. Jeg kan jo godt lide store tallerkener med lidt mad så det passede jo mig fint.

Efter at spist gik vi en tur over vejen og ned til vandet men det var nu noget køligt så vi gik hurtigt op på værelset igen.

Dagen efter kørte vi hjem ad igen men i udkanten af Faaborg så vi en miniby som vi lige måtte ind at se og det viste sig at være en tro kopi af Faaborg by fra 1830. Det er en flok på ca. 25 entusiaster som arbejder på at bygge de gamle huse efter tegninger. Vi fik en fin rundvisning af Hartwig som fortalte om husene og om hvordan de bliver lavet og vi tilbragte en times tid i godt selskab og det kostede kun 25 kr. pr. person at komme ind og det var helt utroligt hvad de havde lavet siden 1992, men prøv selv at kigge på billederne.

Derfra gik turen atter hjem af de små veje.

Vi kunne begge huske fra vores barndom at der på fynssiden af Lillebæltsbroen var et sted man kunne spise så både på vej derned og hjem var vi inde at spise. På vej derned fik vi en burger og pølser mens vi på vej hjem købte 3 små håndmadder som kostede den formidable sum af 55 kr. Godt at vi ikke skal spise der hver dag.