Sommerferie 2012

I år har vi været hjemme og det største var jo at vi fik vores nye køkken. Det er vi rigtig glade for så vi har jo brugt noget tid på at indrette det og mangler stadig de to højskabe som gik til under oversvømmelsen men vi har nu fået penge fra forsikringen så nu mangler vi kun skabene.

Ellers har jeg brugt ferien på at få ryddet op i skuffer og skabe og vi benyttede os af lejligheden til at skifte blomsterne ud i stuen.

I den anden uge havde vi Peters mor på besøg og vi var en tur på Ejer Bavnehøj for at spise is men ishuset var lukket så vi kørte til Ry istedet for.

Vi sejlede også en tur til Himmelbjerget fra Ry men opgav at komme op til Himmelbjerget for det er for hårdt for en gammel dame på 86 så vi spiste frokost på Restaurant Hjulsø inden vi sejlede hjem igen.

Vi var også en tur på Alrø og lige omkring Hou på vej hjem.

Den sidste uge har vi tilbragt hjemme og hygget med diverse småting så vi har faktisk fået lavet en masse men taget det stille og roligt.

Og jeg vil ikke brokke mig over vejret for jeg har fået lavet en masse inden døre og da det var varmt i uge 30 tog vi på nogle småture med Peters mor og jeg er ikke vild med varme så det har været fint for mig.

Og jeg har også fået lavet en masse håndarbejde, som kan ses under strikkemappen.

Den sidste fredag tog vil til Alrø igen og spiste på Møllegården. Det kan jeg varmt anbefale for der er rigtig hyggeligt og meget besøgt.

Lørdag var vi til åbent hus hos min veninde Lene som blev 57 år.

Jeg har ikke fået taget så mange billeder men her er et lille udsnit.