Sommeren 2010

Denne sommer tilbragte vi med lidt  af hvert. Vi havde købt nyt gulvtæppe og ryddede hele stuen for at gøre plads og så lagde Peter gulvtæppe på og den dag var der 30 grader så han kunne godt holde varmen.

Butikken havde rullet det forkert sammen og vi måtte have det ud på gårdspladsen og rulle den anden vej og så ind igennem vinduet og så fulgte noget af et arbejde for gamle huse er jo ikke lige og det kan Peter også skrive under på at vores ikke er;-) Og så skulle det hele på plads igen.

Bagefter tog vi til Sønderborg for at se revy og overnatte og et besøg på Dybbøl Mølle.

Vel hjemme holdt vi grillaften for naboerne. Og så tog vi til Humlum for at besøge Michael og Annette på campingpladsen og derfra videre til Pandrup og hente Peters mor og så kørte vi nogle ture med hende. Bl.a. var vi nede at se hendes barndomshjem i Tved på Fyn og kørte lidt rundt dernede. Vi mødte en gammel mand som vi faldt i snak med da vi spurgte om vej til Hesselagerstenen og tænk han kunne godt huske Peters mors forældre og også hende selv så det var skægt. Han snakkede som et helt vandfald. Han sad på en sten ud til vejen og snakkede med alle der kom forbi.

Da vi skulle starte bilen på vej væk fra Hesselagerstenen røg udstødningsrøret så nu var gode råd dyre. Vi "haltede" til den nærmeste by og kørte ind til Majorgaarden, hvorfra Peter ringede til Falck og de kom og kiggede på den og tog den så med til Falckgården i nærmeste by for at lave den for der havde de værktøjet og imens kunne vi spise frokost på Majorgaarden og vi måtte jo blive der lidt længere og fik en rigtig hyggelig snak med kroejeren mens vi ventede og så kunne vi endelig køre  hjem igen.

Det var faktisk en rigtig hyggelig ferie.