Lis 2018

I år har jeg været alene afsted til en del ting

I april var jeg på Horsens Ny Teater og se Brødrene Olsen. Det er ikke første gang og nok heller ikke sidste. Jeg havde plads på 2. række, men hende foran mig vendte sig om og spurgte om jeg ikke ville derop og sidde, for der var nogen der ikke kom så jeg rykkede derop og havde en fest sammen med andre hard core fans og det er jo altid en fornøjelse når andre er lige så entusiatiske som een selv

I maj måned var jeg til Bee Gees træf i Odense sammen med en masse andre fan. Vibeke som lagde hus til havde pyntet op i den helt store stil og det var nemt at finde vej for der var også sat skilte op med Bee Gees træf. Og så bliver der snakket og lyttet til musik i den helt store stil.

I juni var jeg først til GU træf. Det er os som har gået på Grejsdalens Ungdomsskole i 1970-71 og vi mødes en gang om året og hygger os gevaldigt.

Ugen efter var jeg så til AU træf. Det var med pigerne som jeg har gået på Agerskov Ungdomsskole med i 1969-70. Vi havde ikke set hinanden i 48 år men pludselig er vi en del som har fået kontakt på FB og bestemte os for at mødes. Vi var 8 og mødtes til frokost i Middelfart og det var rigtig hyggeligt. Siden har vi fundet frem til flere og vi skal mødes igen den 27. oktober.

Den 22. juni var jeg med en veninde ti André Rieu koncert i Boxen i Herning og det var jo en fest. Han forstår at sætte en stemning med god musik.

Sidst på måneden mødtes vi til frokost hos vores gamle formand for Kreativsiden for at fejre 10 års jubilæum. Som altid hyggede vi os gevaldigt.