Denne side vil jeg bruge til at sætte links ind af sider, som jeg kan anbefale, at du kikker på. Der er lidt forskelligt og nogle af stederne er steder vi selv har været og kan anbefale og andre er sider af folk, som jeg kender på den ene eller anden måde.

Så tag et kig og gå på opdagelse på siderne og måske får du lyst til at besøge nogle af stederne.

Hvis du interesserer dig for at strikke eller hækle er her lige en side for dig.

Marianne Knorborg er kvinden bag Markno, som er en grøn web shop, hvor man kan købe økologiske eller øko-tex garner og tekstiler samt kvalitetstilbehør til strikning og hækling.

Marianne er en initiativrig kvinde, som har mange ideer og der sker hele tiden noget nyt på www.markno.dk

Hvis du har lyst, kan du også blive tilknyttet Markno's medlemsklub med masser fordele og aktiviteter og sikrer dig derved at modtage alle nyhedsmails vedr. nye varer, aktiviteter og medlemstilbud og spændende tiltag. Det er svært at lade være med at lade sig lokke. Men det koster i hvert fald ikke noget at kigge indenfor til inspiration.

Skulle du have fået lyst til at blive medlem må du gerne skrive: "anbefalet af Lis Johansen" under  bemærkninger. Ikke fordi jeg får noget for det, men for at kunne se at denne side virker. 

Jeg har lært Esther at kende fordi vi blev pennevenner og hun laver en masse fint patchwork så kig ind og du vil give mig ret.

På vores tur til Haarby Kro kom vi forbi "De 2 krukker", som er 2 søstre, som laver mange spændende ting som kunsthåndværk, tøj, krukker, havemøbler og så har de en cafe med en lækker lagkage. Helt sikkert et besøg værd.

Jeg er medlem af Kreativsiden. Formålet med den side er at drive et kreativt forum med plads til alle kreative, uanset hvilken hobby den enkelte har. Vi hygger og snakker om vores hobbier, vores kæledyr, deler gode bageopskrifter, holder små konkurrencer osv.

KS er et forum med meget stor medlemsindflydelse, det drives for priate midler.

En af de store fælles ting på KS er vores støtteprojekter. Vi støtter Mødrehjælpen i Århus, med barselspakker, og har siden start lavet over 35 pakker. Vi støtter også Hanne Mariehjemmet i Roskilde.

Her er plads til alle kreative sjæle og her er en god ånd, hvor alle kan pippe med hver sit næb og hvor vi bekymrer os om hinanden.

En gang om året arrangeres der et hønsesommermøde, hvor dem som har lyst er sammen fra fredag til søndag og hvor der strikkes på livet løs og hvor man kan få hjælp til alle mulige kreative ting.

http://www.kreativsiden.dk/

 

Alle vores projekter kan kun blive til virkelighed, hvis vi har nogle penge til at købe materialer for.

Disse penge bliver samlet ind blandt medlemmerne, vi har denne side hvor vi kan sælge vores ting....men for at give ALLE en mulighed for at støtte vores projekter, har vi lavet denne shop hvor ALLE kan handle.

Kig ind på siden og se hvad du kan købe. Der er mange fine ting.

http://www.fasteranni.dk/

 

Jeg kan varmt anbefale et besøg på Purhus Kro i nærheden af Randers, hvor vi var inde og spise en frokostplatte og den var bare lækker. Så snyd ikke dig selv for et besøg der.

http://www.purhus-kro.dk/