Overskrift

Igennem årene har vi været til mange koncerter, og jeg har tit tænkt på at få lagt billeder ind her på siden og fortælle om koncerten, men det er ikke blevet til noget før nu.

Nu skal det så være og jeg har også fundet ud af at lægge videoer ind, så de gange vi har optaget noget fra koncerten lægger jeg også det ind.

Jeg har desværre ikke fået taget billeder af alle koncerter, så i første omgang bliver det kun dem, jeg har liggende, men frem over kommer der både billeder og vidoer ind. De nyeste ligger forrest.

Jeg beklager at hver video ender med reklamer fra andre musikvideoer fra Youtube, men det må vi leve med for det kan åbenbart ikke laves om.

Michael Falch

Ugen efter var vi inde at se Michael Falch på hans solokoncert. Som det fremgår af billedet havde han selskab noget af tiden. I skrivende stund kan jeg ikke lige huske, hvad manden til venstre hedder og hende til højre var en norsk cellist. På et tidspunkt fik han også hjælp af Mariager pigekor og det blev det bestemt ikke dårligere af.

En rigtig god koncert som beviste at han stadig kan.

Sanne Salomonsen

Den 28.2 var vi i Skanderborg og se Sanne spille en akustisk koncert. Det var et egotrip, som hun sagde, for hun ville gerne spille de sange, som hun ellers aldrig spillede til koncerterne og som hun holdt meget. Så hun sad i sin stol midt på scenen og fortalte om sangene og sang helt fantastisk. Mest ballader.

Da det var akustisk var lydniveauet rigtig fint og man kunne høre hvert ord og der var 3 musikere med som var helt fantastiske. Den ene var naturligvis hendes søn Victor Ray.

Vi sad på 2. række og til allersidst stod hun lige foran mig og kiggede mig lige ind i øjnene og sendte et fingerkys og jeg sendte selvfølgelig et tilbage. Jeg var ikke til at skyde igennem.

Tørfisk

Den 2.-3. januar var vi på Fuglsøcentret og se Tørfisk. Det er 3. gang vi er der og hver gang bestiller vi Pakke 4, som er et VIP ophold med gourmetmad og så bliver der reserveret bord nede i salen til os VIP'er oppe foran sammen med en flaske champagne under koncerten.

Til eftermiddagskaffen sad vi sammen med et andet par og snakkede og dem kom vi også til at sidde ved siden af under koncerten samt et andet par, hvor damen havde gået i skole i Hovedgård for 50 år siden.

Tørfisk var virkelig underholdende med gode fortællinger og god musik.

Efter koncerten sad vi og fik en øl sammen og senere natmad inden vi gik i seng.

Det er bestemt ikke sidste gang vi kommer der.

Howard Carpendale

Den 27. december tog jeg toget til Berlin for at se Howard Carpendale. Det er vidst kun dem, som kan se tysk tv og følger med i musikken dernede, som kender ham. Jeg har fulgt ham siden 1980 og har altid gerne villet se ham, så da jeg læste at han ville afholde sin 50 års jubilæumskoncert måtte jeg bare afsted. Peter ville ikke med så jeg måtte jo selv tage affære og inden jeg fik tænkt særlig meget havde jeg købt en billet til 5. række.

Jeg fortrød flere gange undervejs for det er sin sag at skulle afsted alene, men da jeg ikke kunne få billetten solgt tænkte jeg, at selvfølgelig kan jeg det og jeg havde også bestilt et hotelværelse tæt på spillestedet og jeg fik også bestilt togbilletter. Turde ikke satse på bussen, for hvis der nu var snestorm eller kaos på motorvejen og jeg så kom for sent.

Turen derned gik også fint selvom alle ikke var enige om, hvilket spor toget til Berlin gik fra i Hamborg, men jeg fandt det da og I Berlin fandt jeg en taxa. Jeg havde set at s-toget gik lige ud til hotellet, men jeg kom sent og turde ikke satse på at rende rundt og lede efter at finde ud af at trække en billet og finde det rigtige tog.

Vel ankommet til hotellet gik jeg lige hen for at se, hvor spillestedet var og så tilbage til hotellet og spise aftensmad. Jeg havde bestilt bord for at være sikker på at kunne nå at spise for de åbnede først 18.30.

Og så afsted til koncerten. jeg troede jeg havde en god plads, men det var den nu ikke. Selvom det var 5. række var det over i højre side og jeg sad inde midt på en række så selvom han somme tider bevægede sig ned blandt publikum, fik jeg aldrig et ordentligt billede af ham, men heldigvis er der andre der er kommet tæt på og de billeder kan jeg jo se på FB.

Jeg blev lidt skuffet fordi jeg troede han udelukkende ville spille sine gamle numre, men han lavede nu også andre ting, men synge kan han og vi havde en fest. Vi var oppe at stå fra første nummer og stod faktisk op det meste af tiden. Så jeg var godt træt i benene.

Dagen efter gik turen hjem igen, men jeg må sige at 12 timer i tog på 2 døgn i er lige i overkanten. Jeg gad ikke engang strikke på vejen hjem.

Hotellet jeg havde fundet var i lavprisklassen hvilket var ok, men som I kan se på videoen var der ikke meget plads og jeg måtte op i sengen for at åbne vinduet.

Anne Linnet

I november 2018 var vi i Musikhuset i Århus og se Anne Linnets 30 års jubilæumshow for udgivelsen af albummet "Jeg er lige her". Det var en rigtig dejlig aften med alle de dejlige sange og lyden var god så man kunne høre hvad hun sang.

Her er en lille videosnas.

Andre Rieu

Juni 2018 var jeg med en veninde I Boxen i Herning og se Andre Rieu og han forstår jo også at holde en fest, selvom jeg var lidt skuffet over at det var samme show, som jeg havde set i biografen, hvor showet blev transmitteret direkte fra Antwerpen.

Men vi havde nogle gode pladser med god udsigt til scenen og musikken og sangen er jo fantastisk.

Jeg har ret mange videoklip men de fortæller også lidt om stemningen.

Brødrene Olsen

Først på året 2018 var jeg alene i Horsens Ny Teater og se Brdr. Olsen. Jeg har set dem mange gange og det er bestemt ikke sidste gang.

De forstår også at lave en fest og er gode til at fortælle små anekdoter.

Jeg havde plads på 2. række, men lige inden koncerten startede vendte damen foran sig om og spurgte, om jeg ikke ville op på 1. række at sidde for der var en der var blevet syg og det ville jeg selvfølgelig gerne, så jeg sad sammen med andre hard core fans og havde en fest.

Mads Toghøj

I juni 2017 var vi til 60 års fødselsdag hos formanden for Kreativsiden Anni. Hun er stor fan af Mads Toghøj. Han skulle senere på dagen give koncert i Frederikshavn, så der var en der tog kontakt til ham og spurgte, om han ville komme forbi og synge for Anni og tænk det ville han gerne. Så vi fik skilinget sammen. Så han kom og spillede i 10-15 min. Han fik lige nogle flere fans den eftermiddag.

Vi havde aftalt han kom 14.30 og da det ringede på døren måtte hun jo ud at lukke op og hun troede ikke sine egne øjne da han stod der udenfor.

Jeg optog også en video.

Tribute To Smokie

Januar 2016 var vi på Fuglsøcentret og se Tribute to Smokie. Vi tog en overnatning og et VIP ophold hvilket betød, at der var reserveret pladser ved et bord forrest i salen for os, som fik 4 retter mad og vi blev fulgt ned i salen af tjeneren og der stod en flaske champagne til os da vi kom derned.

Helene Fischer

I maj 2014 gav Helene Fischer atter koncert og denne gang i Boxen i Herning. Jeg ønskede mig billetter i fødselsdagsgave og havde fået det.

Endnu engang en fantastisk oplevelse selvom vi sad lidt langt fra scenen, men der var bygget en gangbro ud blandt publikum, som hun benyttede flittigt.

Hun blev også hejst op og fløj ovenover publikum mens hun sang og landede midt i salen på en lille scene inden hun fløj tilbage til den store scene.

Jeg glæder mig til næste gang hun kommer for så skal vi helt sikkert afsted igen.

Der en lille video fra showet.

Her svæver hun oven over publikum og hun kom helt op til dem som sad aller bagest.

Jane & Shane

For nogle år siden gik en række forsamlingshuse sammen om at lave forskellige arrangementer og vi var rundt til en del. I Gjesing så vi Jane og Shane. De blev kendt da Niels Hausgaard inviterede dem med på tourne et år. De spiller irsk folkemusik og de har en spilleglæde der siger spar to og de kan virkelig skabe en fest. Det var en fornøjelse at overvære.

Helene Fischer

Senere på året var vi i Odense og se Helene Fischer og det var bestemt også en oplevelse. Dels ser hun jo godt ud men hun synger også fantastisk og laver altid et helt igennem specielt show.

Det var første gang vi så hende men bestemt ikke sidste.

På billedet var hun hejst op i en kran som svævede ud over publikum så mange af os kom helt tæt på.

Emmylou Harris

Kort før Peter blev 60 i 2013 gav Emmylou Harris og Mark Knoffler koncert i DR's koncertsal. Han havde længe ønsket sig at komme til koncert med hende, så vi drog afsted. Jeg havde ingen forventninger til det, men jeg skal love for, at jeg blev begejstret.

Det var en fantastisk koncert med et lydniveu så alle kunne være med og de sang jo fantastisk så helt klart en af de bedste koncerter jeg har været til.