Jeg har arbejdet på computer i mange år og fulgt udviklingen. Faktisk siden 1985 hvor jeg fik et vikariat på det daværende Danisco i Århus, hvor det netop var gået over til at indtaste deres ordre på pc og på den måde sende det videre til Grindsted. Det var noget helt nyt.

Et par år efter startede jeg sammen med min ex mand et lille reklamebureau, hvor det foregik på en Macintosh og det var ganske nyt så nogle af de kunder vi fik turde ikke fortælle deres kunder, at arbejdet blev lavet på computer. Det hele foregik på en lille 14" skærm. Siden hen fik jeg en A4 skærm (på højkant) og det var store sager for nu kunne jeg se hele siden jeg arbejdede med på een gang. Alt sammen i sort/hvid

Det næste var, at jeg fik en lille farveskærm koblet til min A4 skærm og siden gik det jo bare slag i slag med større og større skærme.

I begyndelsen havde vi de små disketter, hvor der vist kunne være 1,4 Mb på så vidt jeg husker og så kom der nogle større, som jeg ikke kan huske hvad hed og når man så tænker på, at i dag er der flere gigabyte på en maskine og man bare kan sætte en USB pind til maskinen og backe up.

Efterhånden blev det godkendt og mange andre fik også computer. I begyndelsen havde vi meget arbejde for andre reklamebureauer indtil de selv fik computere og så var det trykkeriernes tur til at få computer og så ansatte de en mand til at sidde henne i hjørnet og lave ombrydningen til ingen penge når bare de fik trykentreprisen så det blev hårdt for os og i 2001 lukkede vi efter at have forsøgt forskellige tiltag.

Jeg elskede at være kreativ på computeren og kan godt somme tider savne det, men det var meget stressende så nu nøjedes jeg med at være det til husbehov og hvis nogen jeg kender har brug for en brochure har jeg hjulpet med det.

I dag arbejder jeg i et forsikringsmægler firma og registrerer skader på computeren og sender tonsvis af mails til kunder og forsikringsselskaber samt hvad jeg ellers kan hjælpe mæglerassistenterne med.

Og det første jeg gør når jeg kommer hjem er at tænde for min computer for at tjekke mails.

Og så elsker jeg at spille så der er jo masser af muligheder på Facebook og Kom og Vind og så har jeg hele tiden haft en hjemmeside og prøver nu denne her for den er billigere end 123hjemmesiden.

Jeg kan også godt lide at lægge puslespil og det kan jo også forenes med computeren, da man kan lægge puslespil her også. Prøv at kigge på denne side http://www.jigzone.com/gallery/

Desuden har jeg en del pennevenner både i  Danmark og i udlandet. Skulle du have lyst til pennevenner i udlandet kan jeg anbefale http://www.interpals.net/index.php I det hele taget kan det være en glæde med pennevenner. Jeg har nogle jeg har haft i mange år og det er dejligt at kunne følge hinandens liv med glæder og sorger.

Jeg har også mødt nogle af dem. Min ældste penneven både tidsmæssigt og aldersmæssigt var Vera fra København som blev 87 og desværre nu er død, men som jeg heldigvis nåede at besøge og så har det også udviklet sig til venskab for os begge med nogen i nordjylland og i Sønderjylland og vi har mødtes flere gange med begge hold.

Så står du og har lyst til en penneven er du mere end velkommen til at skrive til frumedusa@fiberpost.dk

Og så har jeg også oprettet en blog til at fortælle om det daglige. Den kan du se på

http://strikkepigen-lis.blogspot.com/