Bornholm 2007

I 2007 tog vi en tur til Bornholm i en uge og havde nogle hyggelige dage. Vi boede i en lejlighed på en firlænget går i Åkirkeby og brugte dagene til at køre rundt og se hvad der var at se.

Da vi havde set Hammershus tog vi ned til kysten for at sejle langs klipperne. Vi blev nødt til at stå i kø for at komme ombord og derfor måtte jeg stå ude på bådebroen i 45 minutter inden der kom en båd ind og mig som hader at befinde mig på en bådebro.

Der blæste en halv pelikan og da vi kom ud på det åbne vand var det med at holde godt fast for det vippede en del.

Vi var også en tur på Christiansø og Frederiksø og det var herligt vejr så vi kunne sidde udenfor da vi sejlede derover og fik en rundtur på øen af en af beboerne og det gik i raskt trav.

Vi var også ude at se et par, som havde rovfugle og viste dem frem og de havde også en grib, som de kunne gå tur med uden snor og manden sagde, at der var ikke noget at være bange for, for den spiste kun det som så dødt ud;-) en spændende oplevelse og heldigvis fandt vi endelig derud selvom vi kom i sidste øjeblik.

Vi havde fint vejr på hele turen undtagen onsdag aften, da vi ville have været med hestevogn rundt men måtte blive hjemme.