Tur til Als i 2007

I september 2007 tog vi på en weekendtur til Als dels for at se Danfos Universe og også for at se de steder jeg har boet som barn.

Vi boede på Scandic Hotel I Sønderborg og det var rigtig hyggeligt.

Om lørdagen kørte vi ud til Danfos Universe, hvor vi gik rundt i 6 timer og der var godt nok meget at se på. Det kan klart anbefales at tage en tur derned og især for børn og barnlige sjæle er der nok at give sig til.

Da vi kørte derfra kørte vi til Langesø for at se hvor jeg havde boet. Først var vi forbi Lærkevej og så til Mågevej 23 og der stod en dame inde i vinduet og da jeg vinkede til hende kom hun ud og det viste sig at hun havde købt huset af mine forældre i sin tid så vi fik en hyggelig snak med hende.

Vi var også lige en tur forbi min gamle skole "Langesø Skole" som i dag er blevet til plejehjem. Det var nu lidt underligt.

Derfra kørte vi til Augustenborg for at se huset på Mågevej 3 og da vi kom hen til huset stod der en mand udenfor og jeg spurgte om jeg måtte tage et billede og det var ham som havde købt huset af mine forældre og vi fik lov at komme ind i haven og kigge og det endte med, at vi også fik lov at komme ind i huset for at se hvordan der så ud i dag. Det var nu sjovt at se og det var rigtig hyggeligt at få en snak med dem.

Om søndagen tog vi til Dybbøl Mølle og gik rundt og kiggede der inden vi vendte næsen hjemad.

Vi ville have været ind at se Gråsten Slotskirke, men den åbnede først kl. 14 og klokken var kun 12 så vi gik en tur i haven og så tog vi hjem efter en hyggelig weekend.

Her neden under kan du se nogle billeder fra weekenden.